Kedvenc példaképeim, és miért érdemes követned őket

Címkék:
Publikálva:
2024-04-03
Olvasási idő:
5
perc
szuper marketingesek

Kasim Aslam

Vele a BioBarát webshop projekt kapcsán ismerkedtünk meg. A többesszám Novák Lacinak, a BB társtulajdonosának szól. Végül sajnos nem tudtunk együtt dolgozni velük (nagyon szigorú követelményeik vannak az ügyfeleik felé, amiket Magyarországról nehéz teljesíteni). Azonban remek anyagokkal, szuper szakmaisággal készít tartalmakat az ügynökségével, a Solution8-tel együtt.

Chris Do

Őt a YouTube-on kezdtem el követni és csak később ismertem meg a valódi munkásságát. Minden videója nagyon tanulságos. Ha szeretnél fejlődni az egyéni vállalkozásodban, vagy akár CEO-ként, középvezetőként, mindenképp érdemes belenézned a videóiba.

Mira Murati

Bár nem lehet egy emberhez kötni a mestséges intelligencia megjelenését, hiszen tulajdonképpen az 1970-es évek óta zajlik az a folyamat, ami 2022 végén csúcsosodott ki az Open AI ChatGPT-jének a megjelenésével, mégis érdemes követni azokat az embereket, akik ott vannak a tűz körül. Közüllük is érdemes kiemelni a CTO-t, Mira Muratit, aki egyrészt nőként sokszor más perspektívából reflektál a témára. Másrészt, érdemes és motiváló lehet utánanézni az életének, szerintem inspiráló lehet sokmindenkinek!

Ran Segall

Azért szeretem a Webflow rendszerét, mert igazán intuitív, és folyamatosan fejlesztik. Ran az egyik evangelistája tulajdonképpen a rendszernek, ezért mindig szoktam követni, nézni az anyagait, mostmár akkor is, amikor nem a Webflow-ról van szó. Másrészt, szuper példakép is szerintem. Itthon kevés olyan valódi szakértő van, aki nem "online marketinggel" foglalkozik, hanem valódi, hoszútávú értéket ad és közvetít az ügyfeleinek, valamint a közösségnek is.

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer, és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Melanie Perkins

Talán kevesen tudják, hogy az egyik eszköz, amit akár te is napi szinten használsz, milyen hatalmas biznisz. Szintén érdekes és izgalmas, hogy az alapítója - kevés másik tech startuphoz képest - egy hölgy, Melanie Perkins, ez az eszköz pedig a Canva. Azért jó látni azt, hogy most, amikor a cikket írom, több ismerősöm, hölgy ismerősöm is követi őt, kíváncsi vagyok, a cikk elolvasása után, hogyan nő a cikkben említett vállalkozók követőinek a közös halmaza az ismerőseim, és köztem.

Közösségi média marketing tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél többet kihozni a marketingedből, ha szeretnél hatékonyabban tartalmakat készíteni a közösségi média felületeidre. Töltsd le ezt a tartalommarketing készítést segítő anyagomat.

Érdemes lehet megnézned ezeket az anyagaimat is:

Ha pedig egyéni konzultációra lenne szükséged, válaszd az egyéni KKV mentorálását vagy, írj bátran a LinkedIn oldalamon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Összefoglaló

Kasim Aslam és az ügynöksége, a Solutions8 konkrét projekt kapcsán került említésre, mint példa a magas szakmai elvárásokkal rendelkező szakemberekre. Chris Do, aki a YouTube-on keresztül vált ismertté, értékes tanácsokkal szolgál vállalkozásfejlesztés és vezetői készségek terén. Mira Murati, az OpenAI CTO-ja, kiemelkedő személyiség az AI fejlesztésében, különösen fontos szerepet tölt be a nők tech iparban való képviseletében. Ran Segall, a Webflow evangelistája, aki nem csak a platform, hanem a design területén is értékes tartalmakat készít. Végül Melanie Perkins, a Canva alapítója, aki a design világát forradalmasította online eszközével, példát mutatva a sikeres női vállalkozók számára.

Gyakori kérdések

Miért fontos követni a digitális marketing és AI technológia területén dolgozó szakembereket?

Követni a vezető szakembereket és innovátorokat inspirációt és új perspektívákat nyújthat, segítve a saját tudásunk bővítését és az iparági trendek naprakészen tartását.

Hogyan segíthetnek Chris Do videói a vállalkozásfejlesztésben?

Chris Do videói konkrét tanácsokat és stratégiákat kínálnak az egyéni vállalkozások és a vezetői készségek fejlesztéséhez, segítve a nézőket abban, hogy hatékonyabban kezeljék üzleti kihívásaikat.

Miért különleges Mira Murati szerepe az AI fejlesztésében?

Mira Murati szerepe azért különleges, mert mint nő és mint a CTO-ja az OpenAI-nak, új perspektívákat hoz az AI fejlesztésébe, rávilágítva a sokszínűség és inkluzivitás fontosságára ezen a területen.

Mi teszi Ran Segallt példaképpé a design és Webflow közösség számára?

Ran Segall azért vált példaképpé, mert széles körű ismereteivel és az általa készített tartalmakkal segít másoknak megérteni a Webflow lehetőségeit és a design alapelveit, inspirálva őket saját projektek megvalósítására.

Miért jelentős Melanie Perkins és a Canva sikere?

Melanie Perkins és a Canva sikere azért jelentős, mert radikálisan megkönnyítették a design létrehozását, lehetővé téve mindenki számára, hogy professzionális vizuális tartalmakat készítsen. Melanie mint sikeres női alapító, inspirációt nyújt más nők számára is a tech iparban való érvényesüléshez.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ez is érdekelhet:

Olvass tovább hasonló témában!
No items found.

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.